Neumann János Egyetem

Facebook

Gyengénlátó Változat

Szolgáltatás

Szabadidős, sport és kulturális lehetőségek az egyetemen

Szolgáltatás Létrehozva: 2017.01.11 13:22 módosítva: 2020.02.13 14:37

Szabadidő és Sport

 

Ne csak hallgass, mozdulj is SZABADIDŐDBEN a Neumann János Egyetemen!

A Neumann János Egyetem stratégiai céljai közé tartozik, hogy hallgatói a magas szintű tudás mellé sportos attitűdöt is magukkal vigyenek. Nálunk nagyon fontos a sport, a rendszeres testmozgás, az egészséges életmód! Azt szeretnénk, ha a te éltedben is az lenne! Ezért hoztuk létre a Sportirodát, melynek legfontosabb feladata, hogy vonzó és fiatalos sportprogramokat szervezzen számotokra. És soha ne feledd: a rendszeres sportolás segít, hogy az iskolában is könnyebben ugord át az akadályokat! 

Tovább

Hallgatói Szolgáltató Központ az Egyetemen

Szolgáltatás Létrehozva: 2017.01.11 12:49 módosítva: 2018.02.13 10:59

Hallgatói Szolgáltató Központ az Egyetemen

 

MI ÉRTED VAGYUNK: Hallgatói Szolgáltató Központ

"A középiskolához képest az egyetemen újfajta követelményekkel, lehetőségekkel találkozhattok, ahol talán nem is gondolnátok, de már megkezditek a „nagybetűs élet"-et, és már most elindítjátok, elindíthatjátok karrieretek. Ez nem csak a sikeres szakmai gyakorlati hely, vagy egy – egy jó állásajánlat megtalálását jelenti, hanem a tanulmányok sikeres végzését, a különböző hallgatói versenyeken való részvételt, mely által a gyakorlatban megszerezhető készségeitek fejlődnek. A Neumann János Egyetem Hallgatói Szolgáltató Központja a sikeres és teljes életpálya eléréséhez szükséges szolgáltatások nyújtásával segíti a hallgatók és munkaerőpiac közötti kapcsolatok erősítését, a hallgatók egyetemi és végzés utáni eredményes életútját."

Tovább

Tanulj külföldön - ERASMUS+

Szolgáltatás Létrehozva: 2016.09.15 13:19 módosítva: 2018.02.13 10:52

Tanulj külföldön - ERASMUS+

KINYÍLHAT A VILÁG: KÜLÜGYI IRODA

A Neumann János Egyetem kiterjedt nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezik, ami a hallgatók számára is rendkívül előnyös, mert lehetőségük nyílik arra, hogy külföldi intézményekben is tapasztalatokat szerezhessenek. Szinte valamennyi pályázó hallgatónk kijut tanulmányi vagy szakmai gyakorlati ösztöndíjjal Erasmus+ ill. Campus Mundi keretében valamelyik partnerintézményünkbe.

Aki igazán szeretne külföldön tanulni, annak megtaláljuk a lehetőséget!

Tovább

Könyvtár és Információs Központ

Szolgáltatás Létrehozva: 2016.09.15 13:12 módosítva: 2018.02.13 10:58

HA INFORMÁCIÓRA VAN SZÜKSÉGED: Könyvtár és Információs Központ

Könyvtár és Információs KözpontKedvelt színtere a tanulásnak, információszerzésnek és kikapcsolódásnak a Neumann János Egyetem Könyvtár és Információs Központja, amely mind a négy karon jól felszerelt, a 21. század követelményeinek megfelelő szakkönyvtárral rendelkezik. A kitűnő infrastruktúra mellett a hagyományosan és elektronikus úton elérhető gazdag forrásgyűjtemény maximálisan kielégíti az egyetem karain folyó elméleti és gyakorlatorientált képzések speciális igényeit. Hozzásegít a versenyképes tudás elsajátításához, továbbá számos programmal, kiállítással színesíti a hallgatói életet.

Tovább