Neumann János Egyetem

Facebook

Gyengénlátó Változat

Szabadidős, sport és kulturális lehetőségek az egyetemen

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Szabadidő és Sport

 

Ne csak hallgass, mozdulj is SZABADIDŐDBEN a Neumann János Egyetemen!

A Neumann János Egyetem stratégiai céljai közé tartozik, hogy hallgatói a magas szintű tudás mellé sportos attitűdöt is magukkal vigyenek. Nálunk nagyon fontos a sport, a rendszeres testmozgás, az egészséges életmód! Azt szeretnénk, ha a te éltedben is az lenne! Ezért hoztuk létre a Sportirodát, melynek legfontosabb feladata, hogy vonzó és fiatalos sportprogramokat szervezzen számotokra. És soha ne feledd: a rendszeres sportolás segít, hogy az iskolában is könnyebben ugord át az akadályokat! 

Sportlétesítmények

 

Versenyzési lehetőségek

NJESport facebook oldala

Ha valamilyen sportágat versenyszerűen űzöl és szeretnéd megmérettetni magad, indulhatsz különböző, egyetemi bajnokságokon. Már többször is ott voltak a csapataink a Budapest- Bécs szupermarathonon, valamint a rókaűző és szarvasűző váltófutóversenyeken. Rendszeres résztvevői vagyunk a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség rendezvényeinek.KUL-TÚRA - Tartalmas kikapcsolódás

KUL-TÚRA - Tartalmas kikapcsolódásKecskemét város is gazdag kulturális választékot kínál színházával, kulturális központjával, mozijaival, múzeumaival, fesztiváljaival, de az egyetemen is találhatsz elfoglaltságot.

Dráma Társulat
Ha kedved van szerepelni, az egyetem Dráma Társulatában megteheted, ahol gyermekeknek szánt pedagógiai célzatú produkciókat hoznak létre.

Színház
Az egyetem hallgatói kedvezményes áron juthatnak jegyekhez a kecskeméti Katona József Színház előadásaira és szabadon választott tantárgyként akár kreditet is kaphatnak a színházba járásért.

KEFOLK
A KEFOLK együttes a népzenét kedvelők és művelők lelkes közössége, amely a Pedagógusképző Karon tartja próbáit, összejöveteleit. A tánc, az ének és a zene is helyet kap az együttes műsorában.Diákélet