Neumann János Egyetem

Facebook

Gyengénlátó Változat

PAERTY STUDIO

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

PAErty studio

A Pallasz Athéné Egyetem öntevékeny csoportjának nyilvános oldala, ahol tájékoztatjuk a nyilvánosságot a csoport tevékenységeiről. - Facebook


Történetünk röviden: Volt egyszer egy KEFOTO Csoport, mely az integráció után átalakult és megalakult egy új, ám szellemiségében hasonló csoportosulás: ez lett a PAErty Studió.

Emlékszel még a KEFOTO-ra?

"A KEFOTO Csoport a volt Kecskeméti Főiskola fotós hallgatóinak, öregdiákjainak, tanárainak és dolgozóinak hivatalos közössége. A csoport 2011. december 20-án indult hivatalosan útjára egy közösségi portálon, és azóta minden várakozást felülmúlva tört be a köztudatba a létezésük. Leginkább egy közös tér volt a cél, amikor a csoport megalakult. Egy tér, ahol fejlődhetnek egymás tudásából, valamint egy olyan témáról beszélgethetnek, amit mindannyian szeretnek: a fotózásról.

Az indulás óta sok hasznos információt, hírt és tapasztalatot osztottak meg egymással a tagok tudásukat gazdagítva. Túl vannak a csoport tagjainak fotóiból készített kiállításokon, csoporttalálkozókon, aminek köszönhetően remek közösség alakult ki..

A csoport nagy tervekkel néz a jövő elé, számos programot, rendezvényt, kiállítást, szeretnének megvalósítani.

A csoport várja a Kecskeméti Főiskola munkatársait, dolgozóit, végzett és aktív hallgatóit, akik szintén a fotózás szerelmesei, legyenek akár profi, kezdő vagy amatőr hobbi fotósok.

A nyilvánosság felé hozták létre a Facebookon a KEFOTO oldalt, ahol tájékoztatást adnak a csoport tevékenységeiről. Itt találhatók többek között az általuk készített eseményfotók is."

Diákélet