Neumann János Egyetem

Facebook

Gyengénlátó Változat

Megéri a Pallasz Athéné Egyetemet választanod!

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Felvételizz a PAE-reMagyarország legújabb egyetemén mindent megtalálsz, amire csak szükséged van. Korszerű képzéseket, karriert és rengeteg kikapcsolódási lehetőséget. Megéri minket választanod!

Egyedülálló a hazai felsőoktatásban az, amit a Pallasz Athéné Egyetem nyújtani tud: munkát és karriert érő diplomát szerezhetsz nálunk. Mi nemcsak tanítunk, hanem lehetőséget is biztosítunk arra, hogy a munkához szükséges gyakorlatot itt, helyben megszerezhesd. A duális képzéseknek köszönhetően a gazdasági, műszaki és mezőgazdasági szakterületeken már a tanulmányaid alatt munkalehetőséget kaphatsz. Több jelentős vállalattal működünk együtt ennek érdekében. Ha hozzánk jössz, akkor dolgozhatsz a Mercedes-Benznél, a HILTI-nél, a Knorr-Bremsenél, vagy éppen a Stadlernél. De lehetőséged van bizonyítani a Fornettinél, vagy éppen a híres Sauska borászatnál. Pedagógusképző karunk gyakorló óvodájában és iskolájában minden olyan gyakorlatot megszerezhetsz, amelyek révén a legjobb pedagógusok közé kerülhetsz. A képzésekben stratégiai partnerünk a Magyar Nemzeti Bank, amely biztosíték arra, hogy modern közgazdasági tudást szerezhetsz.

Persze nemcsak ezért a miénk az egyik legmodernebb vidéki egyetem Magyarországon. Hogy mit nyújtunk még Neked?

  • A tudományos és a gyakorlati életben is sikeres oktatóktól tanulhatsz.
  • Jól felszerelt műhelyekben, laboratóriumokban bővítheted az ismereteid.
  • Igényes és megfizethető kollégiumokban élhetsz.
  • Külföldi ösztöndíjakat (Erasmus program) vehetsz igénybe.
  • Szakkollégiumok várnak rád, ahol új tudományágakra, szakterületekre nyithatsz.
  • A kikapcsolódás legváltozatosabb formáit választhatod, legyen szó sportról, vagy éppen kultúráról.


És két nagyon fontos dolog még a végére, ami miatt tényleg érdemes minket választanod. Az egyik a modellértékű ösztöndíjrendszer, amelynek kiszámíthatóságát és valamennyi hallgatónk számára nyitott, széles körű hozzáférhetőségét a Pallasz Athéné Domus Mentis Alapítvány biztosítja. A másik pedig, hogy mi egy „Smart University", azaz valódi Okos Egyetem vagyunk. Kevés ilyen van még Magyarországon. A Kecskeméten felépülő új campus 30 ezer négyzetméteren, 5 épületben biztosít majd helyet az oktatási és igazgatási-adminisztrációs funkciók mellett a tudástár-könyvtár, a kollégium és multikulturális központ egységeinek. Egyúttal a legmodernebb technológiák és 21. századi műszaki megoldások sorát felvonultatva egyszerre lesz a Pallasz Athéné Egyetem központja és a közgazdasági kutatás-fejlesztés új honi fellegvára.

Mi számolunk Veled. Számolj Te is velünk! Megéri.