Neumann János Egyetem

Facebook

Gyengénlátó Változat

Első Kecskeméti Lions Club Alapítvány hallgatói ösztöndíjpályázata a 2016/2017. tanév II. félévére

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Első Kecskeméti Lions Club Alapítvány hallgatói ösztöndíjpályázata a 2016/2017. tanév II. félévéreAz Első Kecskeméti Lions Club Alapítvány és a Pallasz Athéné Egyetem között létrejött együttműködés keretében az Első Kecskeméti Lions Club Alapítvány hallgatói ösztöndíjpályázatot hirdet a 2016/2017. tanév II. félévére.

A pályázatra a Pallasz Athéné Egyetem azon nappali tagozatos hallgatói jelentkezhetnek, akik a 2016/2017. tanév I., valamint II. félévében aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkeztek, ill. rendelkeznek.

Az ösztöndíj havi összege15 000 Ft, a tavaszi félévekben februártól júniusig, az őszi félévekben szeptembertől januárig (öt hónapig) jár.

A pályázat elbírálása során a szociális rászorultság mértéke és a tanulmányi teljesítmény a fő szempontok, de előnyben részesülnek a műszaki képzésben részt vevő, kecskeméti általános vagy középiskolát végzett hallgatók.

A pályázatra való jelentkezés legfontosabb dokumentuma egy, a hallgató életútját, tanulmányi teljesítményét, terveit, családi és szociális körülményeit röviden leíró bemutatkozó levél. A pályázati adatlap további mellékletei: kötelezők — a Pallasz Athéné Egyetem által kiállított, eredeti, aktív hallgatói jogviszony-igazolás a tárgyfélévről, valamint igazolás a pályázott félévet megelőző aktív félév súlyozott tanulmányi átlagáról; nem kötelező — bizonyítvány-másolat a kecskeméti általános vagy középiskolai tanulmányok utolsó évéről.

A pályázatra a jelentkezés határideje 2017. február 28. 12 óra, a kitöltött pályázati adatlapokat a mellékletekkel együtt az ösztöndíjprogram egyetemi kapcsolattartójának, Dr. Görbe Mihály főiskolai docensnek (GAMF Műszaki és Informatikai Kar, Természet- és Műszaki Alaptudományi Tanszék) kell személyesen leadni.

A legjobb pályázatok benyújtóival március folyamán az Alapítvány kuratóriumának tagjai szóbeli elbeszélgetésen választják ki az ösztöndíj elnyerőit. Az ösztöndíjasok az eredményhirdetés után visszamenőlegesen megkapják a februári ösztöndíjakat is.

Az ösztöndíjpályázatról bővebb felvilágosítást az egyetemi kapcsolattartótól lehet kérni.

kép forrása - bcsdh + saját szerkesztés